Miljövänligast

Inspirationen är hämtad HÄR

Miljövänligast måste väl ändå staden vara? Man kan gå överallt, promenera till kompisarna, promenera till skolan eller jobbet och sen cykla till affären. Dessutom finns bra kollektivtrafik om man av någon anledning inte kan gå eller cykla.

Miljövänligast måste väl ändå landet vara? Utan oss skulle inte maten finnas. Det är vi som odlar grödorna och ser till att djuren får leva. Utan oss hade livet inte gått så bra att leva. Vi är inte alls lika sönderstressade och vi gör det möjligt för alla att uppleva fin natur.

Minst miljövänlig måste ju ändå kombinationen vara. Alltså kombinationen med stora och små städer. Samt  Annars skulle vi väl aldrig hamnat där vi är idag?

Kommentarer
Postat av: Em

Håller med. Lagom av allt, lagom av "städer" och lagom av "landet". Precis som jag tror på lagom av olika typer av mat och lagom av allt som är gott. Kärlek kan vi däremot gärna överdosera. :D

2010-05-04 @ 16:01:51
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: sara - Glitterogon

Tänk om man ändå kunde bo på landet och bruka sin egen mark... vara småbonde och leva på det. Arbeta hemma med andra ord, precis som förr!

2010-05-04 @ 18:18:21
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Gun

Det finns för och nackdelar med allt.

2010-05-04 @ 20:52:55
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Daniel

Så sant, älskar livet i finnbyn (bodde tidigare i större städer). Odla själv å leva Pippi-livet i byn!

2010-05-05 @ 09:29:33
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0