Vad kan man mer dryga ut såsen med?
Har nyss lagat mat. Pasta och pastasås. Och min nyaste utmaning för mig själv är att försöka dryga ut denna sås så att det inte är "bara" kött. Så man kan minska den delen och därmed också minska klimatpåverkan.
Min sås:
creme fraisch
Bacon (ekologisk)
champinjoner (ekologisk)
purjolök
Min sås:
creme fraisch
Bacon (ekologisk)
champinjoner (ekologisk)
purjolök
Kommentarer
Postat av: Amanda
Låter supergott! =D
Postat av: Bara Jag
Såser är ju tacksamma eftersom de kan blandas med en variation av grönsaker och svamp, soltorkade tomater, nötter. Har man den läggningen kan man ju även jaga själv för att på det sättet skaffa hem köttet :-)
Postat av: ansepanse
bli vegetarian vet jag
kramar
Postat av: Gun
Det låter himla gott att dryga ut såsen så.
Trackback