Iakttagelse

När jag promenerade idag, och när jag varje dag går till skolan slås jag av hur mycket skräp det ligger på vägen. Måste det vara så?

Nej, självklart inte. Plocka upp ditt skräp om du tappar något. Uppmana andra att plocka upp efter sig och om du är extra god mot mamma natur plockar du upp efter andra.


Kommentarer
Postat av: sara - Glitterögon

Att plocka upp skräp mitt framför ögonen på någon som medvetet slängt på marken är nog det bästa man kan göra för att markera hur fel det är!

2010-02-13 @ 18:57:15
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Em

Det går inte att kommentera i inlägget ovanför, så jag gör det här:



Jag slänger minimalt med mat, det är egentligen bara om det är något som jag har misslyckats med och det är heller inte ofta. Nu är det ju enkelt att beräkna rätt portion när man är själv, men sen så brukar jag göra som du skriver, jag gör mat efter vad jag har hemma. När jag handlar gör jag det med klara idéer på vad för mat jag skall göra, men det blir aldrig riktig så ändå. Så väl hemma brukar jag öppna kylskåpet och tänka "Vad kan jag göra för middag av detta?". Och det håller jag på med tills det är tomt. SEN handlar jag igen. Det har blivit lite konstiga kombinationer ibland.. :D



Det finns vissa saker som är bra att alltid ha hemma, bland annat ägg, ost, lök, vitlök och creme fraishe. Har du kött eller fisk så kan du trolla fram en middag om du bara har grundingredienserna.

2010-02-13 @ 21:16:10
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Det är rätt, jag fattar inte att man kan slänga saker i naturn. Det skulle aldrig falla mig in att göra så.

Det går inte att kommentera nästa inlägg, men det låter väldigt gott med marängsviss. Vi slänger alldeles för mycket mat i vår familj. Måste sluta laga för mycket hela tiden.

2010-02-13 @ 22:44:52
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Robert

Det känns som man fick lära sig i skolan att aldrig slänga skräp omkring sig. :)



Ganska bra ingredienser du fick över i det andra inlägget. :)



2010-02-13 @ 23:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0