Vad kan man mer dryga ut såsen med?

Har nyss lagat mat. Pasta och pastasås. Och min nyaste utmaning för mig själv är att försöka dryga ut denna sås så att det inte är "bara" kött. Så man kan minska den delen och därmed också minska klimatpåverkan.

Min sås:
creme fraisch
Bacon (ekologisk)
champinjoner (ekologisk)
purjolök

Kommentarer
Postat av: Amanda

Låter supergott! =D

2010-03-04 @ 23:43:13
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Såser är ju tacksamma eftersom de kan blandas med en variation av grönsaker och svamp, soltorkade tomater, nötter. Har man den läggningen kan man ju även jaga själv för att på det sättet skaffa hem köttet :-)

2010-03-05 @ 01:06:35
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: ansepanse

bli vegetarian vet jag

kramar

2010-03-05 @ 17:05:40
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Gun

Det låter himla gott att dryga ut såsen så.

2010-03-05 @ 18:00:18
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0