Betyder detta att Kristinehamn är mer miljövänligt?

Jag hade tråkigt och därför googlade jag på "miljövän". Första träffen är den HÄR sidan. Från Kristinehamn. Om man snabbkollar på den första sidan på Google, hittar jag inte en enda annan stad. Dalsland nämns, men ingen annan stad/plats.

Kommentarer
Postat av: Em

Storleken och upplägget på ett företags hemsida kan avgöra hur långt upp man kommer i sökningar på Google. Man kan även betala för att hamna långt upp. Riktigt hur man gör vet jag ej, men det är olika marknadsföringsföretag som "säljer" just denna möjligheten. Kommunen har kanske en så pass stor hemsida så att det är därför den hamnar längst upp.

Sv: Du har rätt när det gäller ångest och olustkänslor, hittar man något man verkligen giller eller brinner för och går in för det så mår man riktigt bra. Problemet är när ångesten har fått fäste, då blir det nästan som en depression, man hamnar i en negativ spiral. Konsten är att förutse när ångesten kommer. Jag har gjort mig av med det mesta just vid hjälp av olika metoder, det som är kvar är sånt som jag inte riktigt kan greppa. Jag vet liksom inte vad det handlar om, det är bara en mycket stärk olustkänsla.

2010-03-22 @ 15:27:10
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Erika

Skumt :P

2010-03-22 @ 19:32:30
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: emmaa

sv: Haha tack :) Ja eller hur, temafester är roliga!



På tal om miljövän hittade jag ett roligt test, gör det :) http://www.wwf.se/avtryck.html

2010-03-22 @ 22:14:51
URL: http://emmaa.2u.se
Postat av: Amanda

Oj...det trodde jag ändå inte.

2010-03-23 @ 21:18:48
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0