Äkta vara?

Äkta vara låter faktiskt väldigt bra. Det grundar jag på det jag läst (följ länken) och en bioreklam samt Egoinas mamma. (henne hittar vi HÄR)

Men som jag förstår det är det inte en miljömärkning på det viset? Utan det här är istället en märkning för att vi ska slippa bli lika hållbara som försvarets konserver.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Låter ändå som något bra!

2010-02-11 @ 23:20:55
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag har oxå förstått det så. Men det är ju bra!

2010-02-11 @ 23:45:48
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: ansepanse

en aning åt rätt håll ändå

kramar

2010-02-12 @ 11:06:01
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Gun

Det verkar bra i alla fall. Går inte att kommentera inlägget ovan, men tack för tipset1 Jag ska prova det shampot nästa gång.

2010-02-12 @ 11:56:25
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Em

Jag säger som Gun, det går inte att kommentera i inlägget ovan. om du tar upp det igen och publicerar det på nytt så brukar det fixa sig.



Äkta vara går nog mest ut på att människan inte skall få i sig tillsatsämnen. Vi behöver att det ses till att djur mår bra och att allt vi äter både från lantbruk och jordbruk är råvaror som inte har blivit utsatt för manipulering. De skall också ha blivit stora och fina utan tillsatser. ;)



Shampo, jättebra! Det man skall vara uppmärksam på bara är att om man får klåda i hårbotten eller blir torr så kan det vara att man inte tål det. Ofta handlar det om FRUKT som används. Samma i lotion etc. Frukt är inte beräknat att man skall smörja sig med, det är meningen att vi skall äta det. (Hahahaha!) Jag jobbade på kundservice hos Yves Rocher och hade en hel del kunder som inte fattade att de kunde reagera på "naturliga" produkter. Men även om det är naturligt, så är kanske inte användningen lika naturlig. Jag menar inte alls att vara negativ, tål man det är det hur bra som helst! Man skall bara inte ta för givet att "naturligt" är samma sak som att man inte kan reagera på det, precis som med allt annat.



Jag brukar rekommendera barn/bebisprodukter till de som reagerar allergisk. Är det något producenter är försiktig med så är det just barnprodukter. Det finns nämligen inget värre än en förälder med ett barn som har fått allergisk reaktion. Klagomål, PR, ersättningskrav etc.

2010-02-12 @ 16:53:41
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0